Yli yksi tilaus joka sekunti - Viskanin asiakkaiden myynti ennätyslukemissa!

Uusi tilaus joka sekunti

Viskanin asiakkaiden myynti ennätyslukemissa - yli yksi tilaus joka sekunti!

Meillä Viskanilla Black Friday on ihana päivä! Asiakkaamme voivat tänään keskittyä nauttimaan hyvistä kampanjatuloksista ja myynneistä. Tämän on varmistanut huolellinen valmistautuminen ja luotettava järjestelmämme yhdessä suorituskykyisen hosting- ympäristön kanssa.

 

Yli 100 tilausta minuutissa

Vasteajat ja suorituskyky ovat normaalitasolla huolimatta useista järjestelmä- ja hostingympäristöistä. Päivän aikana yksittäisillä asiakkailla on ollut jopa 100 tilausta minuutissa. 

“Olemme hyvin valmistautuneita ja ymmärrämme, mitä Black Friday tarkoittaa. Tästä syystä  tänään on aivan tavallinen päivä kanssamme, E-business as usual“, sanoo Viskanin järjestelmäinsinööri Andreas Hammargren.

 

Palveluntarjoajan roolin tärkeys näkyy tänään

Verkkokauppaohjelmisto, toteutus ja ylläpito(hosting) ovat palveluita, jotka toimivat parhaiten yhden ja saman palveluntarjoajan kanssa. Mikäli haluat niiden toimivan myös ruuhkatilanteissa keskeytymättä ja itse keskittyä vain myyntiin, kaipaamasi palveluntarjoaja on Viskan.

 

Lue täältä, miten edellisvuoden Black Friday sujui Viskanin asiakkailla: https://viskan.fi/uutiset/black-friday-viskan/

Hemtex keräilee verkkokaupan tilauksia myymälöissä

Click & collect-ratkaisu Hemtexin myymäläkeräilyyn Lanseerasimme yhdessä Hemtexin kanssa uuden palvelun - Viskan Instore pick & pack. Tämä palvelu mahdollistaa...
Lue lisää

Tervetuloa Mathias Nohlborg!

Viskanin tiimi Ruotsissa kasvoi jälleen, mutta tällä kertaa vahvistus ei ole koodin puolelle, vaan Mathias Nohlborg aloitti Viskanilla myyjänä! Mathiaksella...
Lue lisää