Viskanin vuosiyhteenveto 2018!

Tässä joitain vuoden 2018 huippukohtia Viskanilla:

 

Uusi asiakas: Sportshopen!

Ruotsalainen urheilualan vähittäisketju Sportshopen valitsi Viskanin verkkokauppa- ja omnikanavaratkaisun:

"Meillä on kunnianhimoiset suunnitelmat tuleville vuosille ja uskomme, että Viskan ETM on tärkeä osa kasvun ja kannattavuuden tavoittelua.", kuvailee Sportshopen.comin e-commerce manager Fredrik Lennström.

Verkkokauppa löytyy täältä: https://www.sportshopen.com

 

 

Omnikanava-päivä asiakkaillemme

Helmikuussa järjestimme asiakkaillemme Omni-päivän, eksklusiivisen tapahtuman joka keskittyi täysin omnikanavaan:

 

 

Vildland-verkkokauppa julkaistiin

Vildland julkaisi uuden verkkokauppansa Viskan Streamline CMS-alustalla. Tämä tyylikäs verkkokauppasivusto löytyy täältä: https://www.vildland.com/

 

Useita verkkokauppoja julkaistu

Huhtikuusta eteenpäin julkaisimme 11 sivustoa, mukaanlukien verkkokaupat JC, 8848 Altitude ja Morris Stockholm.

 

Viskan Kick off 2018

 

Brändibrunssi toi brändi-verkkokaupan ammattilaset yhteen

Järjestimme yhdessä Stoodion kanssa Brändibrunssin, brändien kehityksestä kiinnostuneille mukavan brunssitapahtuman. Paikalle saapui oikein hyvä määrä asiasta kiinnostuneita ja saimme paljon hyvää keskustelua mm. verkkokaupan visuaalisuudesta, brändin vahvistamisesta tarinankerronnalla ja omnikanavakokemuksista.

 

User Summit, vuosittainen asiakastapahtuma

Syyskuussa vietimme User Summitia, vuosittaista asiakastapahtumaamme, johon kutsumme asiakkaamme kuulemaan verkkokauppa-alan uutisia ja verkostoitumaan hyvän seuran ja viihteen parissa.

 

Viskan Instore toi helpot palautukset myymälöihin

Viskan Instore Returns julkaistiin! https://viskan.fi/uutiset/viskan-instore-returns-myymalapalautukset-sujuvasti/

 

Instore ylitti 1000 myymälän rajan

Viskan InStore-ratkaisu ylittää 1000 käyttäjämyymälän rajan! Näiden vähittäisketjujen joukossa ovat mm. Hemtex ja Lager157. https://viskan.fi/uutiset/viskan-instore-myymalaohjelmisto-jo-yli-tuhannessa-myymalassa/

 

 

Vaatebrändi Hansen & Jacob julkaisi verkkokauppansa Viskan Streamline-verkkokauppa-alustalla

Hansen & Jacob verkkokauppa julkaistiin Viskan Streamline-ratkaisulla! Helppokäyttöinen ja kaunis verkkokauppa löytyy täältä: https://hansenandjacob.com/

 

Mobiili-itsepalvelukassat Viskan Instorella

Lanseerasimme itsepalvelukassat asiakkaallemme Lager 157:lle, yhdessä Klarnan kanssa. Vi lanserade självutcheckning för Lager 157 tillsammans med Klarna! https://viskan.fi/uutiset/lager-157-viskan-ja-klarna-toivat-mobiili-itsepalvelukassat-myymalaan/

 

Vuodelle 2019 emme odota yhtään vähempää, mutta niistä kerromme ensi vuonna. Nyt toivotamme kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Toivoo: Team Viskan

Saman päivän toimitus - Viskan Instoren uusi konsepti

Viskan lanseerasi yhdessä Lager 157:n ja Postnordin kanssa saman päivän toimitukset, joilla verkkokaupan tai myymälän asiakas voi saada tilauksensa kotiintoimitettuna vielä saman illan aikana!
Lue lisää

Miksi asiakkaat haluavat noutaa myymälästä?

Click & collect kuluttajan näkökulmasta: Miksi he haluavat noutaa myymälästä ja miten tarjota click & collect toimivana kokonaisuutena?
Lue lisää