Viskan sai uuden vähittäisketjun asiakkaakseen!

Sportshopenin omnikanavaratkaisu Viskanilta

Iloisena voimme kertoa, että jälleen yksi vähittäiskaupan yritys on valinnut Viskanin ratkaisutoimittajakseen verkkokauppa- ja omnikanavahankkeelleen! Uusi asiakkaamme on ruotsalainen Sportshopen, vahvasti laajentava urheiluliikeketju. Toimitamme Sportshopenille kattavan omnikanavaratkaisun, jonka alustoina toimivat Viskan ETM tilaushallinta, sekä Streamline CMS verkkokaupparatkaisu.

 

Viskan ETM tärkeä osa kasvun tavoittelua

"Meillä on kunnianhimoiset suunnitelmat tuleville vuosille ja uskomme, että Viskan ETM on tärkeä osa kasvun ja kannattavuuden tavoittelua. Uskomme myös, että voimme parantaa asiakaskokemusta tehokkaasti, kiitos Viskanin helppokäyttöiselle julkaisujärjestelmälle. Projektimme aikataulu on tiukka ja pidämme Viskanin kokemusta vastaavista projekteista todella arvokkaana.", kuvailee Sportshopen.comin e-commerce manager Fredrik Lennström.

 

Ratkaisumme tukevat kunnianhimoisia suunnitelmia

"On erittäin mieluisaa, että Sportshopen jo entuudestaan kiinnostavalla toimintamallillaan, valitsi Viskanin ottamaan kanssaan seuraavan kehitysaskeleen. Näen Sportshopenin kunnianhimoiset suunnitelmat, myymälät ja verkkokaupan, yhdistettynä Viskanin ratkaisuihin ja kokemukseen, menestysreseptinä, jossa olemme mielellämme osana.", sanoo Viskan System AB:n toimitusjohtaja Sten Selin.

 

Tulevaisuuden trendejä - digitaalinen muotikauppa

Modin-lehteen kirjoitettu artikkeli muotikaupan trendeistä ja digitalisoitumisesta.
Lue lisää

Vuosi 2017 Viskanilla

Vuosi 2017 on ollut aivan mahtava kasvun ja kehityksen kausi Viskanilla, tässä kohokohtia kuluneelta vuodelta: Tammikuu Amar, Sebastian ja Mattis...
Lue lisää