Viskan Instore myymäläohjelmisto jo yli tuhannessa myymälässä!


Yli 1000 myymälää käyttää Viskan Instorea!

Viskan Instore on myymäläohjelmisto, jolla käsitellään verkkokaupan tilauksia, noutoja ja palautuksia suoraan myymälässä. Instoren tyytyväisiä käyttäjiä ovat mm. vähittäisketjut Hemtex, JC ja Lager 157. Elokuussa meni maaginen 1000 myymälän raja rikki, eli yli tuhat myymälää käyttää Instorea monikanavaisen myynnin hallintaan! Nyt haemme seuraavaa tuhatta myymälää yhdistämään verkkokauppa kivijalkaan.

 

Kuluttajat haluavat sujuvan ostokokemuksen

Vähittäismyynti keskittyy tulevaisuudessa entistä enemmän tarjoamaan kuluttajille positiivisia elämyksiä ja sujuvampaa ostamista eri kanavien välillä. Viskan Instore keskittyy mahdollistamaan juuri tätä, ja sen takia se onkin saavuttanut suuren suosion lyhyessä ajassa. Instore auttaa myymäläketjuja hyödyntämään myymälöitään ja luomaan yhtenäisen ostokokemuksen asiakkaalle, riippumatta siitä, mitä kautta asiakas ensiksi ottaa yhteyttä.

  • Viskan InStore koostuu kuudesta toiminnosta: Click & Collect, Returns, Checkout, Ship from store, Pick & Pack ja Screens. Tällä hetkellä yli 1000 myymälää käyttää Instoren eri toimintoja.
  • Instore-ratkaisulla myymälän läpi kulkeneiden tilausten määrä on kasvanut yli 150% parin viime vuoden aikana
  • Kuluttajat ovat ottaneet hyvin vastaan: yleensä n. 40%-60% asiakkaista suosii myymälänoutoa toimitustapana. Tämä tarjoaa loistavat mahdollisuudet lisämyyntiin.

 

Viskan Instore - omnikanavan edelläkävijä

Pilvipalveluna toimiva Instore on helppo käyttää joko selaimella esim. kassalla tai mobiililaitteella muualla myymälässä.

Joitain merkittävimmistä hyödyistä ovat mm:

  • Nopea käyttöönotto, kiitos useiden out-of-the-box toimintojen
  • Helppo integraatio taustajärjestelmiin
  • Käytettävissä itsenäisesti tai Viskan Streamline verkkokauppa-alustan kanssa

 

Click & Collect - nouto myymälästä

Osta verkossa ja nouda myymälästä. Hyödynnä varaston ja myymälöiden välillä jo toimivaa logistiikkaa. Automaatio ja yksinkertaisuus on tässä ollut prioriteettina, niiden ansiosta lähetyksen hallinta myymälässä on nopeaa: myyjälle ja asiakkaalle.

 

Pick & Pack - keräily myymälässä

Tilausten keräily myymälässä antaa mahdollisuuden ylittää asiakkaan odotukset huippunopealla toimituksella! Instoren avulla on helppo päästä näinkin nopeaan tilausprosessiin: Asiakas saa tekstiviestin noutovalmiista tilauksesta 10 minuutin sisällä tilauksen tekemisestä.

Seuraamalla jokaisen myymälän saldoja reaaliaikaisesti, Instore tarjoaa vain "varmat" tilaukset keräilyyn myymälään, jottei riskeerata asiakaslupausta.

Pick & Pack-toimintoa käytetään yhdessä Click & Collectin kanssa myymälöissä.

 

Returns - palautus myymälään

Useat vähittäisketjut ovat toivoneet helppoa tapaa vastaanottaa verkkokaupan palautuksia myymälöihin ja nyt tämä onnistuu Viskan Instoren avulla.

Alle minuutissa myymälän myyjä käsittelee palautuksen automatisoidusti ja turvatusti, ilman käteisen käsittelyä. Automaattiset asetukset hotavat tarvittavat toimet, palautussyyn perusteella.

 

Haluatko sinä yhdistää verkkokaupan ja myymälät?

Haluatko tietää lisää verkkokaupan ja myymälöiden yhdistämisestä? Ota yhteyttä: jussi.moilanen(at)viskan.fi tai soita: +358 207 353410

Viskan Instore Returns - myymäläpalautukset sujuvasti

Omnikanava, unified retail, monikanavaisuus - rakkaalla lapsella monta nimeä. Viskan Instore Returns on viimeisin lisäyksemme Instore-tuoteperheeseen, tehtävänään optimoida asiakaskokemusta ja...
Lue lisää

Vieraskynästä: Toistuvaismaksut ovat kuluttajalle tuttu tapa maksaa

Maksuturvan tuotepäällikkö Viivi Ahlqvist avaa vierasblogissamme toistuvaismaksujen perusteita
Lue lisää