Viskan + Cashtail = Totta!

Laajennamme tarjontaamme Cashtail BI-ratkaisulla

 

Cashtail on täysin reaaliaikainen BI (Business Intelligence) -järjestelmä, jolla käyttäjä itse pystyy helposti rakentamaan omia hallintapaneeleja suoraan selaimessa. lemme tehneet valmiit peruspaketit mm. vähittäismyyntiin ja kestotilausliiketoimintaan helpottamaan käyttöönottoa, sekä integroineet nämä suoraan Ramokseen. Valmiiden peruspakettien avulla käyttäjät pääsevät nopeasti ja kustannustehokkaasti liikkeelle. Ratkaisu skaalautuu myös kaikille näytöille (tietokone, tabletti, mobiili).

Cashtail erottuu muista BI-ratkaisusta viidellä merkittävällä erolla:

1. 

Loppukäyttäjä voi rakentaa helposti omia hallintapaneeleja selaimessa.

2.

IT-osaston ei tarvitse oppia uutta järjestelmää tai skriptikieltä, vaan työskentely jatkuu samoilla tietokannoilla kuin tähän asti.

3.

Cashtail on reaaliaikainen, mahdollistaen mm. myynnin- ja varastoseurannan reaaliaikaisesti

4.

Hälytystoiminto eri tapahtumille, reaaliaikaisella valvonnalla.

5.

Järjestelmän kokonaiskustannus on murto-osa vastaavista BI-ratkaisusta; Valmiiden toimintamallien ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta ei tarvita esim. ulkopuolisia konsultteja järjestelmän ylläpitoon. Myös lisenssikustannuksissa tulee tuntuva säästö, sillä tarjoamallamme Cashtail BI-ratkaisulla on aina rajaton käyttäjämäärä!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Viskan.fi live!

Uudet responsiiviset kotisivumme on julkaistu. Uudella iskulauseellamme E-business as usual, tarkoitamme hyviä kauppoja useassa eri kanavassa. Tiedämme että verkkokauppakonsepti voi...
Lue lisää

Hemtexin verkkokauppa lanseerattiin Suomessa

Pohjoismaiden johtava kotitekstiiliketju Hemtex lanseerasi Suomen verkkokauppansa Viskanin verkkokauppa-alustalla.Vuodesta 2008, lanseerattuaan verkkokaupan Ruotsissa, Hemtex on kasvattanut verkkokauppatilausten määrää ja parantanut...
Lue lisää