Rtech-verkkokauppa julkaistiin Viskan Streamline-alustalla

 

Rtechin uusi verkkokauppa on avattu

Viskan toteutti Rtechille suorituskykyisen verkkokaupan Streamline-alustalla. Rtech on täyden palvelun polkupyöräkauppa, joka tarjoaa myös huoltopalvelut polkupyörille ja iskunvaimentimille. Yrityksellä on verkkokaupan lisäksi Tampereella myymälä, joka toimii saumattomasti verkkokaupan kanssa.

Verkkokaupparatkaisu toteutettiin tiivissä yhteistyössä Rtechin kanssa ja projektissa mukana oli sivuston ulkoasusta vastaava Jimmy Doyle, Black Sheep Designista.

 

Kattava ratkaisu Viskanilta

Viskan toimitti Rtechille kattavan ratkaisun, jolla hallitaan verkkokaupan lisäksi mm. varastoa, tuotetietoja, B2B-myyntiä, laskutusta, sekä huoltoa ja myymälämyyntiä. Kaikki hoidetaan samasta käyttöliittymästä, keskitetysti.

"Uusi verkkokauppa vaikuttaa erittäin hyvältä, ja on meille iso askel eteenpäin. Käytämme verkkokauppaa myyntikanavana, mutta tärkein rooli sillä on tällä hetkellä kivijalkamyymälän, tukkukaupan, pyörähuollon ja iskunvaimenninhuollon tukena.", kertoo verkkokaupasta Rtechillä vastaava Vesa Virta.

 

 

Rtech on maastopyöräilyn ehdotonta kärkeä

Rtech on suomalaisen maastopyöräilyn parissa aivan selvää kärkeä, ja syystäkin. Heillä on vankka osaaminen alalta ja sitä kautta parhaat merkit valikoimissaan.

"Jos pitäisi Rtechin toimintaa kuvailla yhdellä sanalla, ensimmäisenä tulee mieleen laatu. Tämä näkyy kaikessa heidän tekemisessä: Tuotevalikoima, asiakaspalvelu, tuotetiedot ja -kuvat, yhteistyö kumppanien kanssa; kaikessa näkyy laatu ja asiakkaan kuuleminen. On todellinen kunnia saada toteuttaa verkkokauppa Rtechille ja toimia heidän kanssaan!", kuvailee Jussi Moilanen, Viskan Suomen maajohtaja.

 

Korkeat laatuvaatimukset ratkaisulle

Ensi luokan palvelu ja tuotevalikoima vaativat saman tason järjestelmät. Viskanin ratkaisulla Rtech pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin ja tuomaan tuotevalikoimaansa tehokkaammin esille. Rtech on ollut tyytyväinen Viskanin asiakaslähtöiseen toimintamalliin.

"Viskanin kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä. Heidän asiakaspalvelunsa on henkilökohtaista ja he ovat hyvin perillä meidän yrityksemme tarpeista ja haasteista. Apua ja tukea löytyy nopeasti aina kun omat taidot loppuvat :) ", Vesa kuvailee yhteistyötä.

 

Katse tulevaisuudessa

Seuraavaksi keskitytään optimoimaan asiakaskokemusta huollossa ja verkkokaupassa, sekä kehittämään verkkokauppaa palvelemaan jälleenmyyjiä entistä paremmin. Myymäläyhteyden optimointi kulkee koko ajan mukana ja on jatkuva kehityskohde, aivan kuten verkkokauppakin.

 

Tästä pääset Rtechin uuteen verkkokauppaan: http://rtech.fi/

 

Viskan toteutti innovatiivisen omnikanavaratkaisun JC:lle

Viskan toteutti monikanavaisen verkkokaupan JC:n uudelle konseptille
Lue lisää

Klarna Recurring & Klarna In Store

Tulemme piakkoin lanseeraamaan kaksi uutta palvelua Klarnalta! Klarna In Store Nyt on mahdollisuus maksaa kivijalkamyymälässä myös Klarnalla. Asiakas voi varmentaa...
Lue lisää