Kivijalkamyymälän shop-in-shop verkkokauppaan

Hemtex aloitti uuden omnikanavakonseptin, jossa verkkokaupan asiakas ensin valitsee, mistä myymälästä haluaa tilauksensa noutaa. Tämän jälkeen verkkokauppa näyttää vain tuon myymälän valikoimia ja saldoja ja verkossa tehty tilaus keräillään myymälän saldoilta. Näin asiakas voi olla varma että tuote on nopeasti noudettavissa valitusta myymälästä. Toisin sanoen, konsepti on verkkokauppaan tehty kivijalkamyymälän shop-in-shop!

Asiakasystävällinen tapa pidentää joulumyyntiaikaa

Konsepti julkaistiin joulun alla, tarkoituksena pidentää joulumyyntiaikaa. Kaikki myymälästä noudettavat tilaukset olivat noudettavissa 23.12. asti, myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti. Tämän ansiosta asiakkaat voivat vielä joulukuun 23. päivä tehdä verkkokaupassa tilauksen ja saada tuotteet jouluksi.

Etenkin joulun alla kuljetusliikkeiden toimitusvarmuus ei ole normaalilla tasolla ja monissa verkkokaupoissa viimeinen tilauspäivä on useita päiviä ennen jouluaattoa, mikäli haluaa saada tuotteet pukinkonttiin. Tällä uudella konseptilla pidennetään vuoden vilkkainta myyntisesonkia useilla päivillä.

 

Uusi omnikanava-askel Viskanille

"Viskan ottaa tässä yhden askeleen lisää yhdistäessään verkkokauppaa ja kivijalkamyymälöitä. On miellyttävä lisä voida tarjota viime minuutin asiakkaille apua ostoksiin.", sanoo Viskan Systemin toimitusjohtaja Sten Selin.

"Myymäläsaldojen myyminen verkossa on ollut tarjonnassamme jo pidemmän aikaa, mutta kivijalka shop-in-shopin tekeminen verkkokauppaan on meillekin ensimmäinen kerta ja on erittäin sopivaa että se tehdään juuri Hemtexin kanssa, joka on yksi Viskanin ensimmäisistä vähittäispuolen asiakkaista.", Selin jatka

Viskanin vuosiyhteenveto 2018!

Tässä joitain vuoden 2018 huippukohtia Viskanilla: Uusi asiakas: Sportshopen! Ruotsalainen urheilualan vähittäisketju Sportshopen valitsi Viskanin verkkokauppa- ja omnikanavaratkaisun: "Meillä on...
Lue lisää

Saman päivän toimitus - Viskan Instoren uusi konsepti

Viskan lanseerasi yhdessä Lager 157:n ja Postnordin kanssa saman päivän toimitukset, joilla verkkokaupan tai myymälän asiakas voi saada tilauksensa kotiintoimitettuna vielä saman illan aikana!
Lue lisää