Viskan Streamline CMS

Verkkokaupan CMS uudistettuna

Useilla verkkokauppa-alustoilla on haasteita pysyä mukana verkkosisällön vaatimuksissa. Kaikille, jotka luovat inspiroivaa sisältöä tämän päivän vaativille asiakkaille, Viskan on kehittänyt Streamline CMS-julkaisujärjestelmän - tehokkaan työkalun, jonka käyttäjäystävällisyys on viety täysin uudelle tasolle!

Lue lisää

Omnikanava

Tehokasta kauppaa kaikissa kanavissa

Vahvalla kahden vuosikymmenenen kokemuksella, pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen tietotaidon ja teknologian myymälän ja verkkokaupan yhdistämiseen, omnikanavaan. Integroimme tarvittaessa kaiken kommunikoinnista jakeluun joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Kestotilaus

Johtava laajalla joustavuudella

Olemme Pohjoismaiden johtava kestotilausratkaisujen toimittaja. Helppokäyttöinen ratkaisumme tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja loistavan suorituskyvyn kestotilausliiketoimintaan.

Lue lisää

Verkkokauppa tavaramerkille

Verkkokaupalla vahvempi tavaramerkki

Yhä useampi tavaramerkki huomaa tarvitsevansa myyntikanavan myös verkossa. Verkkokaupan avaaminen vaatii kuitenkin yhteisymmärystä jälleenmyyjien kanssa, selkeän onlinestrategian sekä luotettavan verkkokauppa-alustan kommunikoimaan tavaramerkin arvon mukaisesti verkossa. Me Viskanilla tiedämme, miten tämä toteutetaan ja autamme mielellämme. Ratkaisumme kattaa B2C, B2B ja B2S (business to seller) kanavat.

Lue lisää

Viskan Streamline

Enterprise-tason verkkokauppa kilpailukykyiseen hintaan

Me Viskanilla olemme jo lähes 20 vuoden ajan kehittäneet verkkokaupparatkaisuja asiakkaille, joilla on erittäin korkeat vaatimukset. Monet suuret jälleenmyyjäketjut ja tuotemerkit ovat aloittaneet digitaaliset laajenemisensa Viskanin verkkokaupparatkaisulla.

Olemme rakentaneet lukuisia ominaisuuksia pienille myymäläketjuille, jotka tarvitsevat ratkaisun sähköisen kaupankäynnin aloittamiseen. Nyt näistä ominaisuuksista on luotu Viskan Streamline - kattava verkkokaupparatkaisu, joka sisältää kaiken tarvittavan menestyvään verkkokaupankäyntiin.

Lue lisää

Click & Collect

Nouto myymälästä sujuvasti ja kevyesti

Helppokäyttöinen työkalu verkkokauppatilausten noutoon myymälästä. Tällä ratkaisulla hallitsette sujuvasti koko ketjun varastolta asiakkaalle asti. Viskan Click & Collect on helppo tapa tarjota myymälänouto asiakkaillenne.

  • Ei tarvitse kassaintegraatiota -> toimii esim. tabletilla tms erillisellä päättelaitteella
  • Lähettää asiakkaallesi automaattisesti tekstiviestin kun paketti nouodettavissa
  • Nopea ja helppo paketin saavutus myymälään
Lue lisää

Verkkokaupan tilaushallinta OMS

Lisätehoja verkkokaupan hallintaan

Viskan OMS on verkkokaupalle suunniteltu tilaushallinta, joka helpottaa suurten tilausmäärien käsittelyä.

Verkkokaupan toimintaa tehostava Viskan OMS tuo hallittavuutta ja lisätehoa, oli kyseessä sitten omnikanavaan, kansainväliseen verkkokauppaan, tai suurten tilausmäärien hallintaan liityvät haasteet.

Lue lisää

Tärkeää ottaa huomioon

Oli tilanteenne mikä tahansa, verkkokauppatoimittajan valinnan tulisi perustua seuraaviin kysymyksiin.

Tahtotila: Miltä verkkokauppastrategianne näyttää, paljonko odotatte liikevaihtoa ja miltä tuotevalikoimanne näyttää – onko teillä ainoastaan muutama tuote myynnissä verkossa vai koostuuko tuoteperheenne tuhansista tuotteista joiden tuotetiedot muuttuvat jatkuvasti? Paljonko tilauksia ja asiakkaita odotatte päivittäin/kuukausittain?

Toiminnallisuudet: Mitkä yhteensopivuudet toivotte toiminnanohjaukseen, maksuihin, ulkoistettuun logistiikkaan, toimitusjärjestelmään, toimittajiin tai mahdollisiin muihin järjestelmiin. Tuleeko tuotteiden ryhmittelyn olla helppoa ja miten joustava ratkaisun tulee olla liittyen ulkonäköön ja rajapintoihin? Onko teillä tarve myös logistiikkaratkaisuun? Toimiiko alusta eri medioissa kuten pc, mac, mobiili, tabletti, älypuhelimet jne? 

Joustavuus: Jos teille tulee tarve lisätä palveluita, kasvaa nopeasti tai muuttaa suuntaa verkossa, miten joustava järjestelmä on silloin? Onko mahdollista lisätä toiminnallisuuksia helposti? Voiko ratkaisuun tehdä asiakaskohtaisia muokkauksia ilman että muiden käytössänne olevien järjestelmien hallinta huononee?