Ratkaisut kestotilauksiin

Tehoa kestotilausliiketoimintaan

Viskanin sähköisen kaupan järjestelmä on markkinoiden johtava ratkaisu yhdistämään asiakkaiden, kestotilausten, maksuliikenteen ja toimitusten hallinta.

Kestotilaukset ja jatkuvat tilaukset ovat vielä pieni osa-alue verkkokaupan markkina-alueella, mutta vahvassa kavussa, kiitos yritysten kuten Glossybox ja Bespoke Post.

Viskan aloitti kehittämällä ohjelmiston tilaustenhallintaan postimyyntiyrityksille. Tiesimme alusta asti, että tarvitsisimme järjestelmän joka pystyy käsittelemään suuria asiakas-, tilaus- ja maksutapahtumamääriä tehokkaasti.

 

Räjähtävää kasvua

Kovan työn ja pienoisen sattuman kautta, saimme vuonna 2001 kaksi suurta kestotilausliiketoimintaa pyörittävää asiakasta. Toinen näistä oli Vesterålens Naturprodukter, joka kasvoi räjähdysmäisesti vuosien ajan, 2000-luvun alusta nykypäivän yli 350 000 aktiiviseen kestotilaukseen. Meidän järjestelmä on aina ollut perusta tuolle kasvulle.

 

Tehokkkuutta prosesseihin ja älykkäitä ratkaisuja

Kestotilausjärjestelmääämme ohjaavat periaatteet ovat samat jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme: tehokkaiden prosessien ja älykkäiden ratkaisujen kehittäminen. Kaikki ylläpitotoimet pitäisi joutua tekemään vain kerran, vaikka vastaan tulisi hankaliakin tilanteita, esim:

  • Tilaaja siirtää myöhemmäksi seuraavaa toimitustaan ja tämä muutos kirjataan järjestelmään
  • järjestelmä pitää kirjaa siitä, kenelle saa toimittaa ja mihin aikaan
  • mm. tuotteen saatavuus, asiakkaan luottotilanne ja seuraava toimituspäivä huomioidaan automaattisesti

 

Helppo aloittaa

Rekisteröidäksesi uuden kestotilauksen, tarvitset vain kampanjan nimen ja asiakkaan osoitetiedot, niin järjestelmä hoitaa loput

 

Ota mallia asiakkaistamme

Vuosien mittaan yhä useammat kestotilausyritykset ovat löytäneet Viskanin ohjelmiston tarjoamat edut, mukaanlukien VitaeProta toimittava Sana Pharma, Suomen Terveysravinto, Pro Elinvoima, Vitamin K2, Almea, Sospeso ja moni muu.

 

Loistavaa palvelua

Tärkeä osa kestotilausjärjestelmää on eStore-pohjainen ratkaisu tilaajan omille sivuille, jolla voi antaa ison osan kestotilauksen hallinnasta tilaajalle itselleen. Kestotilausliiketoiminnassa on potentiaali todella suureen tuottavuuteen ja Viskanin järjestelmällä on tehokkaan hallinnoinnin lisäksi helppo tarjota asiakkaille erinomaista palvelua.

 

Lue lisää toteutuksistamme:

Vesterålens Naturprodukter

Suomen Terveysravinto