Muotoilu & kommunikointi

Koordinoitua muotoilua ja toiminnallisuutta

Verkkokaupparatkaisumme on kehitetty tukemaan kaupan ulkoasua tavaramerkkinne mukaisesti. Visuaalinen suunnittelu voidaan toteuttaa meillä, yhteistyökumppaniverkostossamme tai voimme työskennellä suoraan valitsemanne mainostoimiston kanssa. Loppupelissä tärkeintä meille on että muotoilu ja toiminnallisuudet muodostavat käyttäjäystävällisen kokonaisuuden.

Luotettava hosting käyttöpalvelu

Hosting käyttöpalvelu antaa turvallisen käyttökokemuksen asiakkaillenne

Menestyksekäs verkkokauppa perustuu tietysti hyvään tarjontaan, mutta pitkällä aikavälillä järjestelmän käyttövarmuuden merkitys kasvaa. Pienikin käyttökatkos tai epävakaus häiritsee ja pelottaa loppuasiakasta. Tämän takia moni asiakkaistamme luottaa hosting käyttöpalveluumme, joka on testatusti turvallinen, laaja ja tehokas.

Seminaarit & koulutukset

Tieto auttaa teitä kehittämään verkkokauppaanne

Viskanin aloitettuaan liiketoimintansa vuonna 1996, markkinoilla ei ollut esim. Googlea. Sivustoja maailmanlaajuisesti oli n 100 000. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon ja kehitys jatkuu.

Kahden vuosikymmenenen kokemuksella olemme keränneet valtavasti osaamista, jota menestyksekäs verkkokauppa vaatii. Tämän tiedon jaamme kanssanne järjestämällä eri tyyppisiä tilaisuuksia ja koulutuksia, joissa pohdimme yhdessä verkkokaupan strategioita.

Tuemme asiakkaitamme mm. kansainvälisessä laajentumisessa, lue lisää