Case Suomen Terveysravinto

Skaalautuva kestotilausratkaisu toi tarvittavia tehoja

Suomen nopeimmin kasvava terveystuotteita myyvä postimyyntiyritys Suomen Terveysravinto Oy valitsi Viskanin kestotilausratkaisun.

 

Tarvittiin skaalautuva ratkaisu

"Tarve tietojärjestelmän vaihtamiselle tuli, kun tarvitsimme kasvavien asiakasvolyymien hallintaan luotettavaa ja joustavaa järjestelmää. Tilausasiakkaiden tarpeet ovat aika ajoin monimutkaisia, ja Ramosin pitkälle kehitetyt kestotilausten luomis- ja hallintaominaisuudet vastasivat tarpeitamme", kertoo Suomen Terveysravinto Oy:n kehitysjohtaja Valtter Saarikalle.

 

Liiketoiminnan ymmärrys tärkeää alustan tuotekehityksessä

"Huomasimme nopeasti jo tunnusteluvaiheessa, että Viskanilla ymmärrettiin liiketoimintaamme ja siihen liittyviä tietoteknisiä haasteita paremmin kuin muissa alan yrityksissä. Tärkeää meille oli myös tieto siitä, että Ramosia oli kehitetty kestotilausliiketoiminnan parissa jo yli 15 vuotta."

 

Asiakaspalvelun hallinta ja automatisoinnit toivat tehokkuutta

"Ramosin kautta olemme parantaneet asiakaspalvelun sekä tilaus- ja laskutusprosessin toimivuutta. Lisäksi on kätevää, että Ahvenanmaan posti voi käyttää järjestelmää ja että saamme saapuvat tuote-erät ja asiakaspalautukset suoraan tietokantaan postin kirjaamina. Olemme pohtineet mahdollista laajentumista muihin Pohjoismaihin. Tätä ajatellen on tärkeää, että Ramos on suunniteltu kansainvälisille markkinoille, joten saamme tarvittavan teknisen tuen kansainvälisen kaupan toteuttamiseen", toteaa Saarikalle.

 

http://suomenterveysravinto.fi/