Case: 8848 Altitude kansainvälinen verkkokauppa


8848 ALTITUDE – DESIGNIA JA INNOVAATIOTA VUODESTA 1990


8848 Altitude perustettiin vuona 1990, suunnitellessa varusteita ensimmäiselle onnistuneelle ruotsalaliselle Mount Everest-retkikunnalle - maailman korkeimalle vuorelle, kohoten aina 8848 metriin asti. Siitä asti 8848 Altitude on kehittänyt korkealatuisia vaatteita laskettelijoille ja ulkoilmaharrastajille ympäri maailman.

8848 Altitudea myydään yli 600 myymälässä ja 20 maassa, ja on arvostettu loistavasta käytettävyydestään ja skandinaavisesta desgnistaan.

 

 

 

KUNNIANHIMOISET DIGISUUNNITELMAT


8848 Altitude halusi uudistaa verkkokauppansa, ja projekti toteutettiin vuonna 2015. Tästä uudistuksesta todella alkoi heidän digitaalinen tarinansa, mitä menestyvimmällä tavalla.

Elokuussa 2016 heidän verkkokauppansa laajeni lisää, ja palvelee nyt asiakkaita 10 maassa ympäri Eurooppaa.

 

 

 

RATKAISU


Viskan toteutti 8848 Altitudelle uuden verkkokaupan, vastaamaan brändin digitaalisia vaatimuksia tänä päivänä. Brändin oma verkkokauppa on aina tasapainottelua brändin ilmeen ja kaupallisuuden välillä. 8848 Altituden kohdalla voimme ylpeänä todeta löytäneemme tämän tasapainon!

Uusi verkkokauppa on suunniteltu skaalautumaan tehokkaasti uusille markkinoille ja antamaan 8848 Altitudelle helppokäyttöiset työkalut sivuston ja kampanjoiden hallintaan.

 

 

TULOKSET


Uusi verkkokauppa näyttää kauniilta, kuvastaa brändin arvoja, mutta ennen kaikkea: Se konvertoi kävijöitä asiakkaiksi. Ja tekee tämän erinomaisilla tuloksilla: 

”Julkaisimme uuden verkkokauppamme Viskanin verkkokauppa-alustalla maaliskuussa 2015 ja se osoittautui erittäin hyväksi ratkaisuksi.

Ensimmäisenä vuonna(2015) saavutimme yli kaksinkertaisen myynnin verkossa verrattuna edellisvuoteen, seuraavana vuonna sama uudelleen, eikä vauhti näytä hiipuvan”, kuvailee Anton Peterson, 8848 Altituden verkkokauppapäällikkö.

 

 

 

OMINAISUUDET


Kauniin ulkoasun lisäksi verkkokauppa sisältää lukuisia ominaisuuksia, joilla kasvatetaan myyntiä ja optimoidaan asiakaskokemusta:

 

 

 Maakohtaiset kauppaversiot

 Inspiraatiosisällöt

 Hyvä suorituskyky

 Tuotelistan rajaus

 

 

 

 

 

 Lisä- ja ristiinmyynti

 Markkinointiautomaatiot

 Löydä lähin myymälä

 Klarna Checkout

 

 

 

 

TULEVAISUUS


8848 Altituden brändin digitalisointi alkoi erittäin lupaavasti ja he aikovat jatkaa digitaalisiin kanaviin panostamista tulevaisuudessakin.

"Meillä on digistrategia, jota seuraamme päivittäisessä työssämme ja teemme paljon töitä brändimme digitalisoinnin parissa. On tärkeää luoda hyvä asiakaskokemus kävijällemme, siitä hetkestä kun hän ensimmäisen kerran kuulee meistä, aina siihen asti kun hän pukee uuden takkinsa päälleen.

Kysyimme Antonila, missä he näkevät 8848 Altituden verkkokaupan 5 vuoden päästä, ja mitä mieltä he ovat Viskanin kanssa toimimisesta:

"Viiden vuoden kuluttua 8848altitude.com on yksi suurimmista ja tärkeimmistä myyntikanavistamme.”

"Viskanin kanssa on hyvä työskennellä, ihmiset Viskanin tiimissä ovat päteviä ja tietävät mitä tekevät. Hyvällä osaamisella voi kasvaa pienestä isoksi ja Viskanilla on kokemusta niin pienistä kuin suuristakin yrityksistä, sitä täytyy arvostaa!"

 

Tästä verkkokauppaan: https://www.8848altitude.com/

Ota yhteyttä

Haluatko tietää, miten voimme auttaa sinua digitaalisen kaupan käynnin optimoinnissa? Ole hyvä, anna tietosi oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.
Yhteystietosi pidetään turvallisesti salassa, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille ilman suostumustasi.